Tengerparti Apartmanház

Tengerparti apartmanház szolgáltatásaink várják Önt és kedves családját. Kérjen ajánlatot bizalommal.

Tengerparti apartmanház

Válassza tengerparti apartmanház szolgáltatásainkat, ha egy varázslatos napsütötte tengerparti élményre vágyik. Apartmanjaink a tengerparton találhatóak, így páratlan kényelmet biztosítanak minden vízparti élményhez, aktív pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A Villa Orsera közvetlen tengerparti apartmanház így Önnek és családjának, baráti társaságának alig pár lépést kell megtenni, hogy a vízhez jusson.

Tengerparti apartmanház szolgáltatásunk céges rendezvényeket, csoportos foglalkozások lebonyolítását is vállalja. Fotógalériáink között látható, hogy teraszunk, saját kertünk számtalan lehetőséget biztosít különböző szabadidős tevékenységet lebonyolítására is. Teraszaink és kertünk is a tengerre néz.

A tengerparti apartmanház csendes nyugodt környezetben fekszik, így nyugalmát semmi és senki nem zavarja meg. Jellemőz a kényelem, a tisztaság, a rendezett környezet és a biztonság.

40 m2 -es közös terasszal is rendelkezünk, ahol grillezni is lehet. A teraszhoz külön konyha is tartozik. A közös terasz felett körpanorámás napozó terasz is található ami szintén a tengerre néz, így akár innen is megcsodálható a naplemente. Fontos kiemelni a széles sávú nagy sebességű WIFI -t amin keresztül folyamatosan online maradhat, továbbá a légkondicionáló berendezéseket, amik megfelelő hőmérsékletet biztosítanak a nyári forróságban, hogy pihenését a hómérséklet se zavarhassa meg.

Felszereltség: Mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, TV, WIFI, grillezési lehetőség, evőeszközök, tányérok, poharak, légkondicionáló

Autókkal közvetlenül a ház előtt parkolhatnak ami teljesen ingyenes. A környék összes parkolási lehetősége is ingyenes, így nem kell aggódni az autók parkoltatását illetően.

Magyar hajótúrák

A közelből indulnak Magyar hajótúrák naponta Rovinj városába. A hajótúrákon grillel és korlátlan italfogyasztással várják vendégeiket.

Kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek

300 méteren belül számtalan kikapcsolódási lehetőség található, többek között bevásárlóközpont, diszkók, bárok, éttermek és egyéb szórakozóhelyek. Szintén 300 méteren belül csónak, vízibicikli, kerékpár és motor kölcsönző is fellelhető. A vízi sport szerelmeseinek úszás, búvárkodás, hajókázás, vagy hajó túrák és egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre. Szinte mindent egy helyen megtalálnak, így nem kell hosszú utazásokkal vesztegetni az értékes nyaralásra szánt időt.

Apartmanjaink az alábbi fotó galéria válogatásokkal megtekinthetőek kívülről és belülről is.

Tengerparti Apartmanház kívülről

 

Tengerparti Apartmanház belülről

 

Vissza a főoldalra >>